OnePlus 13 iddialı geliyor: Daha yüksek RAM ve daha büyük ekran!

2 saat önce 8

Ülkemizde de etkinlik gösteren OnePlus, son dönemde yeni amiral gemisi serisi üzerine yoğunlaştı. Önemli kaynaklar bugüne kadar cihaz hakkında birçok önemli sızıntı bilgi paylaştı. Bugün ise cihazın ekranına ilişkin detaylar paylaşılacak.

OnePlus 13, 6.82 inçlik bir ekran boyutuna sahip olacak

Ekim ayı içerisinde Çin’de tanıtılması beklenen OnePlus 13 hakkında sızıntı bilgiler gelmeye devam ediyor. Android haberleriyle ünlü Digital Chat Station, OnePlus 13 modelinin ekran boyutunun 6.82 inç olacağını söyledi. Ek olarak amiral gemisi modellerin kullandığı yüksek çözünürlüklü bir ekrandan bahsetti. Bir önceki modelin 6.7 inç ekrana sahip olduğunu belirtelim.

OnePlus 13 ekran

OnePlus modeli hakkında sızan bilgiler cihazın performansının oldukça yüksek olacağını söylüyor. Geçtiğimiz günlerde Geekbench performans arenasında boy gösteren cihaz,  tek çekirdekte 3.230, çoklu çekirdekte ise 10.132 gibi etkileyici bir puan elde etti. Sonuçlar, 16 GB RAM ile eşleştirilmiş en yeni Snapdragon 8 Gen 4 ile gerçekleştirildi.

OnePlus Ace 5’in iddialı bataryası ve çıkış tarihi belli oldu

Merakla beklenen OnePlus Ace 5 modelinin iddialı batarya performansı ortaya çıktı. Ayrıca cihazın çıkış tarihi de belli oldu.

16 GB etkileyici bir RAM kapasitesi olsa da bazı kaynaklar şirketin bununla yetinmeyeceğini belirtiyor. Cihazın en yüksek versiyonunun 24 GB LPDDR5X RAM ile eşleşmesini bekliyor. Ek olarak cihazın en fazla 1TB depolama seçeneğine sahip olacağı gelen bilgiler arasında.

OnePlus 13 ekran

Tüm bu gelişmeler kamera tarafına yansımıyor. OnePlus 13, 50 Megapiksel LYT808 ana kamera sensörü ile gelecek. Bu, bir önceki seriyle aynı kamera yeteneklerine sahip olduğu anlamına geliyor. Ancak şirket, yapay zeka desteğinin kamera yeteneklerini arttıracağını düşünüyor.

haberin devamını kaynağında oku