M5 çipli Apple Vision Pro 2 yakında geliyor: Fiyatı ne kadar olacak?

3 saat önce 18

Apple, yakında Vision Pro 2 modeliyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. 2025’in ikinci yarısında piyasaya sürülmesi beklenen yeni model, M5 çip ile gelecek ve Apple Intelligence ile güçlendirilmiş yapay zeka yetenekleri sunacak. Vision Pro’nun ilk modeli zaten büyük ses getirmişti, ancak ikinci nesil Vision Pro, performans ve yapay zeka açısından daha da iddialı olacak. Peki, fiyatı ne kadar olacak?

Apple Intelligence destekli M5 çipli Apple Vision Pro 2, 2025’te geliyor!

Yeni Vision Pro 2’deki en büyük yeniliklerden biri, M5 çip sayesinde artırılmış işlem gücü. Bu işlemciyle birlikte kullanıcılar, artırılmış gerçeklik (AR) ve sanal gerçeklik (VR) deneyimlerinde daha hızlı ve sorunsuz bir performansla karşılaşacak.

Ancak, sızan bilgilere göre cihazın ekran özelliklerinde büyük bir değişiklik yapılmayacak. Yani, ilk modeldeki yüksek görüntü kalitesi korunacak, ama işin gücü ve performansı çok daha yüksek olacak. Apple Vision Pro 2’nin en çok merak edilen konularından biri ise fiyatı. Apple’ın fiyatlandırma politikasında büyük bir değişiklik yapması beklenmiyor.

Apple Vision Pro 2, M4 çipini atlayarak doğrudan M5 ile gelecek

Merakla beklenen karma gerçeklik cihazı Apple Vision Pro 2, iddialara göre doğrudan M5 çipiyle karşımıza çıkacak.

Yani bu yeni nesil Vision Pro da muhtemelen ilk model gibi yüksek bir fiyat etiketine sahip olacak. Ancak Apple, bu cihazı özellikle profesyonel kullanıcılar ve teknolojiyi yakından takip edenler için tasarladığı için bu fiyat politikası çok da şaşırtıcı olmayacaktır.

Özetle, kullanıcıların gözlükten iş dünyasına, eğlenceye ve oyunlara kadar her alanda kullanabileceği cihaz, Apple’ın teknolojik inovasyonlarını bir kez daha gözler önüne serecek. Bu konuda siz ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmına yazabilirsiniz.

Read this news article in English
haberin devamını kaynağında oku