Football Manager 25 geliyor! İşte çıkış tarihi ve fiyatı

3 saat önce 9

Football Manager, yeni oyunu FM25 ile bir kez daha futbolseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 26 Kasım’da çıkacak olan Football Manager 25, bu yıl hem mobil hem de masaüstü sürümleriyle sunulacak. Buna göre PC, Mac, Xbox ve PlayStation 5 platformlarının yanı sıra Netflix Gaming ile de sunulacak.

Football Manager 25 26 Kasım’da geliyor

Football Manager serisinin yeni oyunu olacak Football Manager 25, 26 Kasım’da raflardaki yerini alacak. Sports Interactive tarafından yapılan açıklamaya göre FM25 PC, Mac, Xbox ve PlayStation 5 platformlarında oynanabilir olacak.

Ayrıca FM25 Mobile adlı özel bir mobil versiyon da Netflix oyun hizmetinde yayınlanacak. Nintendo Switch için FM25 Touch ise 3 Aralık’ta piyasaya sürülecek.

Google Play Store yıllardır beklenen o özelliği nihayet getiriyor!

Google Play Store yıllardır kullanıcıların ısrarla beklediği bir özelliği nihayet getirdi. İşte detaylar...

Bu yılki oyun, iki önemli yeni özellikle geliyor. İlk olarak Football Manager 25, Unity oyun motoruna geçiş yaparak temel PC/Mac sürümleri için büyük bir teknik revizyona imza atacak. Bu geçiş, oyunun grafiklerini ve performansını iyileştirecek.

İkinci değişiklik ise uzun zamandır beklenen kadın kulübü futbolunun oyuna eklenmesi oldu. FM oyuncuları ilk kez simülasyon içinde hem erkek hem de kadın takımlarını yönetebilecek.

football manager 2023

Stüdyo Direktörü Miles Jacobson, FM25 ile bu önemli adımları atmaktan heyecan duyduklarını dile getirdi. Unity motoruna geçiş ve kadın futbolunun entegrasyonu, ekibin uzun yıllardır üzerinde çalıştığı iki yenilik olduğunu söyledi.

PC veya Mac sürümlerini ön sipariş verenler, oyunu 44,99 dolardan satın alabilecek. Konsol ön siparişleri ise ilerleyen bir tarihte duyurulacak.

haberin devamını kaynağında oku