Endüstriyel yemekte 'ucuzluk' yarışı sağlığı tehdit ediyor
1 ay önce
35
BUYSAD Başkanı Abidin Şakir Özen, kurumsal yemek alımlarında yalnızca fiyata odaklanmanın gıda güvenliğini riske attığını belirtti. Özen, düşük maliyetli teklifler arkasında tağşiş ve hijyen eksikliği riski olduğunu vurguladı.
İlgili
Sağanak ve kar kapıda! Kış sert geliyor
8 dakika önce
4
Hagi'nin rekorunu kıran Mauro Icardi'den paylaşım
12 dakika önce
4
Rum barbarlığı... Kanlı Noel unutulmadı
14 dakika önce
4
Vergide adalet söylemi rakamlarda çöktü: Hazine’ye borç vere...
15 dakika önce
4
Dolar kaç TL oldu, Euro ne kadar? (22 Aralık Pazartesi Günce...
17 dakika önce
4
Tasarruf genelgesi kağıt üzerinde kaldı: Kamunun araç harcam...
18 dakika önce
4
Asgari ücrette kritik hafta: Masadaki rakamlar netleşiyor
21 dakika önce
4
Fed beklentisi ve jeopolitik riskler altında rekoru tazeledi...
23 dakika önce
4
Ankara'da iki mahalle 2 gündür susuz
23 dakika önce
4
ALTINDA SON DURUM: Gram ve çeyrek altın kaç TL oldu? Altın f...
24 dakika önce
4
Trend olanlar
Popüler
BM’den Korkutan Rapor: 1,5 Derece Eşiği Çok Yaklaştı!
1 ay önce
1257
ABD'de 'listeria' alarmı! 6 kişi öldü, salgın paniği...
1 ay önce
1247
BM Genel Sekreteri Guterres'ten Sudan uyarısı
1 ay önce
1233
© sozcu.tv.tr 2025. Tüm hakları saklıdır
.png)














