Bu akım hastanelik edebilir: Az pişmiş et kıvamı...
2 saat önce
21
Etin pişirme kıvamları vardır. Etin bakteri barındırması riskinden dolayı az pişmesi sağlıksız olabilir. Çünkü bazı toksinler pişirilse de ölmez. Baharatlar, kuru gıdalar ve toprakta yetişen sebzeler mikrop ve bakteri barındırabilir.
İlgili
CHP'den Erdoğan'a 'Kamer Genç' yanıtı: ‘Bu tip durumlarda ha...
11 dakika önce
3
Suriye Enformasyon Bakanlığı, terör örgütü PKK/YPG ile anlaş...
12 dakika önce
3
Suriye ekonomisinde değişim adımı... Yeni para birimine geçi...
12 dakika önce
3
Gazeteci Barış Terkoğlu jandarma tarafından gözaltına alındı...
14 dakika önce
3
İzmir'de sahte içki operasyonu... Büyük miktarda etil alkol ...
14 dakika önce
3
İzmir'de 3 bin 360 litre etil alkol ele geçirildi
16 dakika önce
3
Ve Tete ocakta geri dönüyor! Büyük beklentilerle transfer ol...
16 dakika önce
3
Rusya’dan ABD’ye Venezuela tepkisi: Karayipler’de korsanlık ...
18 dakika önce
3
Türkiye’den Arnavutluk’a 12 milyonluk hediye Resmi Gazete’de...
18 dakika önce
3
26 Aralık burç yorumları: Kim dengeyi bulacak, kim sabrını s...
19 dakika önce
3
Trend olanlar
Popüler
BM’den Korkutan Rapor: 1,5 Derece Eşiği Çok Yaklaştı!
1 ay önce
1357
ABD'de 'listeria' alarmı! 6 kişi öldü, salgın paniği...
1 ay önce
1338
BM Genel Sekreteri Guterres'ten Sudan uyarısı
1 ay önce
1323
© sozcu.tv.tr 2025. Tüm hakları saklıdır
.png)














