Bahçeli: Fitne odaklarıyla hesaplaşacağız

9 saat önce 13
 Fitne odaklarıyla hesaplaşacağız

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "İşimiz çok, yolumuz çetin, yükümüz ağırdır. Fitne odaklarıyla hesaplaşacağız. Şer odaklarına teslim edilecek bir vatanımız yoktur." dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin genel merkezindeki Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve Merkez Disiplin Kurulu (MDK) toplantısının ardından açıklama yapıyor.

"STRATEJİK AKILLA ÇALIŞACAĞIZ"

Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şöyle:

"Ülkemizi zora sokan meseleler ayrıca aziz milletimizi doğrudan ilgilendiren sıcak gelişmeler ana hatlarıyla masaya yatırılmıştır. Partimizin saha çalışmaları değerlendirilmiştir. Vatan ve millet mücadelemiz sürdürülecektir. Stratejik akılla çalışacağız.

"İŞİMİZ ÇOK, YOLUMUZ ÇETİN, YÜKÜMÜZ AĞIRDIR"

İşimiz çok yolumuz çetin yükümüz ağırdır. MHP milletimizin tamamını kucaklamaya ayrımcılığı çiğneyip geçmeye azimli inançlıdır. MHP ve Cumhur İttifakı Türkiye Yüzyılı mimarisini başarmakla mükelleftir. Kumpas şiddetlenmiş kundakçılar çoğalmıştır. Maskeli balo soytarılarının eline, emeline teslim edilecek bir ülke yoktur. Fitne odaklarıyla hesaplaşacağız. Şer odaklarına teslim edilecek bir vatanımız yoktur."

haberin devamını kaynağında oku